KineQuick Connect, Mijn praktijk? Altijd en overal.

"Ik concentreer mij op mijn patiënt en mijn taak. Zonder stress of zorgen om mijn administratie."

feature 2 image

Connect now

U stond als kinesitherapeut altijd al centraal bij de ontwikkeling van KineQuick. We schreven de meest gebruiksvriendelijke administratiesoftware vanuit uw praktijk, voor uw praktijk.


Dankzij de nieuwste app-technologie gaat KineQuick Connect daar nu nog een enorme stap verder in.


Wilt u op de hoogte blijven van KineQuick Connect? .

next feature scroll button

"Mijn patïentgegevens altijd up-to-date en overal beschikbaar. Wat een vrijheid."

feature 3 image

Altijd en overal

De wereld gaat mobiel. Smartphones en tablets nemen het over van stationaire computers. Programma’s worden apps. Heel intuïtief en daardoor super gebruiksvriendelijk.


En bovendien altijd en overal beschikbaar. Perfect afgestemd op het toestel dat u gebruikt en de informatie die u daarop nodig heeft.


Een toepassing die uw leven als kinesitherapeut fundamenteel gemakkelijker zal maken.


Houd deze site daarom goed in de gaten. En als u nog niet geregistreerd zou zijn, .

next feature scroll button

"Verslagen en behandelingen bewerk ik wanneer mij dat het best past."

feature 4 image

Een app?

Apps - of mobiele applicaties - maken het mogelijk om makkelijk digitale informatie te raadplegen en te gebruiken. Daarbij worden alleen de strikt noodzakelijke data uitgewisseld tussen uw smartphone of tablet en uw patiëntendossiers. Veel sneller en efficiënter dan bij een zogenaamde oplossing ‘in de cloud’.


Uw patiëntendossiers zijn altijd up-to-date. En altijd en overal toegankelijk. Ongeacht het toestel dat u gebruikt - PC of Mac, tablet of smartphone.


Meer nog, de intelligente software van KineQuick Connect zorgt ervoor dat de informatie die u onderweg voor uw patiënten nodig zult hebben, ongemerkt voor u wordt klaargezet. Typisch App.


Nog niet geregistreerd? .

next feature scroll button

"Eindelijk een software die heel natuurlijk aanvoelt, zowel qua workflow als gebruiksgemak."

feature 5 image

Inhoud naar gebruik

KineQuick Connect stemt de getoonde informatie af op het toestel dat u gebruikt: uw PC of Mac, uw tabletcomputer of uw smartphone.


Uw smartphone dient voor persoonlijk gebruik. Daarop krijgt u in de eerste plaats de functies te zien die zinvol zijn als u onderweg bent.


Uw tablet daarentegen zou u ook aan een patiënt kunnen geven. Om bijvoorbeeld een vragenlijst in te vullen. Dus daarop biedt KineQuick Connect u ook dat soort mogelijkheden.


Uw PC of Mac tenslotte blijft het centrale toegangspunt. Maar net als op de twee andere toestellen kunt u ook hier zelf beslissen welke informatie ‘vooraan’ moet komen.


Denk aan de agendafunctie met uw afspraken, de ‘messenger’ om contact te houden met uw collega’s, de kalender met de verjaardagen van uw patiënten, online afspraak agenda voor uw patiënten enz. enz.


Krijgt u onze nieuwsbrief al? .

next feature scroll button

"De gegevens zijn en blijven van U, ook wanneer u uw praktijk stopt."

feature 6 image

Uw data zijn en blijven van u

Als kinesitherapeut bent u 15 jaar aansprakelijk voor uw patiëntengegevens. Daarom stelt de wet dat u die te allen tijde moet kunnen raadplegen. Ook wanneer u uw privépraktijk zou stopzetten om elders in dienstverband te gaan werken bijvoorbeeld. Of om eindelijk van uw welverdiende pensioen te gaan genieten.


Maar de wet kan u toch niet verplichten om jarenlang licentiekosten voor een cloud-toepassing te betalen bijvoorbeeld? Alleen maar om ‘indien het nodig zou zijn’ uw data te kunnen raadplegen.


Daarom zijn en blijven bij KineQuick Connect uw data altijd beschikbaar. Ook lang na de stopzetting van uw praktijk.


Hoe we dat garanderen? Heel eenvoudig. Als u er vandaag mee zou stoppen en uw computer pas over 15 jaar weer opstarten, werkt KineQuick Connect daarop nog altijd net als vandaag. Met al uw patiëntengegevens tot en met vandaag.


De nieuwe KineQuick Connect maakt u het leven dan ook niet alleen aanzienlijk makkelijker, hij geeft u bovendien een comfortabel gerust gevoel.


Wilt u meer informatie over KineQuick Connect? .

next feature scroll button

"Altijd veilig en automatisch opgeslagen."

feature 7 image

Uw data zijn veilig

Voordelen van Cloud


Cloud diensten vervangen momenteel in hoog tempo traditionele op hardware gebaseerde modellen. Hiervoor zijn drie belangrijke redenen:

 • Veiligheid van de gegevens

 • De gebruiker dient zich geen zorgen meer te maken over backups of verloren gegevens

 • Eenvoud bij installatie en updates

Als laatste is er een enorme groei op het gebied van online desktop en mobiele applicaties die altijd en overal bereikbaar moeten zijn.


Snelheid en performance


Voor de KineQuick Connect servers wordt de best mogelijke hardware gebruikt, zoals de supersnelle Intel Quad Core Xeon servers en SSD's. De KineQuick Connect servers zijn verbonden met Fibre Channel netwerkaansluiting die aangesloten zijn op een Core router. Verder gebruiken de KineQuick Connect servers kwalitatieve Cisco switches en routers, professionele redundant WatchGuard datacenter firewalls, betrouwbare acronis backup software en Iomega backup tapes die beveiligd worden.


Specificaties


 • Krachtige en stabiele server hardware van Dell

 • Quad Core Xeon, tot 192GB DD3 intern geheugen, SSD opslag

 • Microsoft Windows Server Server 2012

 • Citrix als stabiel en snel virtueel platform

 • Kwalitatief hoogstaande connectie door de gebruikte Cisco /HP switches en routers


Clusters


Het basisprincipe van de KineQuick Connect virtual servers is een extreem veilige dataopslag, gecombineerd met zware servernodes die bewaakt worden door een High Availability systeem. De servers kunnen indien nodig het werk van elkaar overnemen.


High Availability Virtual Windows Servers


Dit systeem zorgt ervoor dat uw virtual server automatisch door een andere server wordt overgenomen als de primaire machine in de problemen zou komen. Zo wordt een continue werking gegarandeerd. M.a.w. wanneer één server uitvalt bij panne, internet probleem of een andere externe reden, switcht de gebruiker automatisch over op een tweede synchroon systeem. Hierdoor kunnen wij een betrouwbaarheid van meer dan 99% garanderen.


Veilige Data Opslag


De data van KineQuick Connect wordt opgeslagen op een EMC Storage Area Network (SAN). Hierbij worden er meerdere kopieën van de KineQuick Connect data over de verschillende schijven opgeslagen (RAID 10). Er zijn per SAN twee raid controlers beschikbaar die toegang geven tot deze harde schijven. Virus scan en firewall zijn inbegrepen.

cloud safety image

Milieubewust en energiezuinig


De KineQuick Connect servers beschikken over groene papieren. Dankzij aanzienlijke energiebesparingen (bv. Cold Aisle Corridor en Free Cooling), het gebruik van groene energie en investeringen in wereldwijde groene projecten zijn de KineQuick Connect servers volledig CO2-neutraal en energiezuinig.


Krijgt u onze nieuwsbrief al? .


Toon meer

next feature scroll button

"Geschikt voor elke praktijk, van eenmanszaak tot associatie."

feature 8 image

Geschikt voor elke praktijk

KineQuick Connect is klaar voor de toekomst. De klassieke zelfstandige kine-praktijk maakt immers steeds vaker plaats voor diverse vormen van samenwerking.


KineQuick Connect biedt daarom een antwoord op maat voor het beheer van iedere praktijk. Van eenmanszaak tot multidisciplinaire associatie.


Ook therapieën die niet tot de gebruikelijke nomenclatuur van de kinesitherapeut behoren, passen in KineQuick Connect. Zo kunnen ook de osteopaat, de acupuncturist en de chiropractor in uw groepspraktijk hun prestaties moeiteloos beheren van afspraak tot factuur.


Krijgt u onze nieuwsbrief al? .

next feature scroll button

"Ik houd mijn maandelijkse kosten onder controle met een licentie op maat. En daar bovenop een aantrekkelijk getrouwheidsprogramma."

feature 9 image

Uw trouw wordt beloond

We zeggen het wellicht niet vaak genoeg met zoveel woorden, maar bij KineQuick waarderen we onze klanten. U bent belangrijk voor ons en we hopen dat onze inzet en service u bevalt.


De lancering van KineQuick Connect grijpen we dan ook graag aan om trouwe klanten eens flink in de watten te leggen.


Hoe langer u gebruiker bent van KineQuick, hoe meer voordeel u geniet. Bent u bijvoorbeeld al 5 jaar een trouwe gebruiker van KineQuick, dan wordt die trouw nu beloond met een extra korting op uw bijdrage.


Nog geen klant van KineQuick? Dan ook kan u genieten van extra kortingen. We hebben gegarandeerd een oplossing waar u voordeel mee doet.


Wilt u uw persoonlijke prijs kennen? Klik dan hier om deze te berekenen.

next feature scroll button

"Gebruik op maat van uw toestel, dit maakt KineQuick Connect echt uniek."

feature 10 image

Waarom u best nu intekent

 • , het verplicht u tot niets

 • Maak gebruik van een uniek licentiesysteem met aantrekkelijk getrouwheidsprogramma

Wat maakt KineQuick Connect nu echt uniek?

 • De enige intuïtieve software voor de kinesitherapeut

 • Eén licentie, ook al werkt u in meerdere kabinetten

 • Unieke licentieformule: betaal alleen voor wat u gebruikt

 • Werkt net zo goed op PC, Mac, tablet als smartphone

 • Zelfs simultaan op verschillende locaties

 • Alle informatie is daardoor altijd up-to-date, waar of via welk toestel u ze ook hebt ingegeven

 • Agenda(’s) overzichtelijk ingedeeld per kabinet of locatie

 • Ook geschikt voor osteopathie, acupunctuur, McKenzie enz.

 • Qweets (tweets tussen u en Q-top)

 • KineQuick Connect bundelt meer dan 25 jaar ervaring bij meer dan 3.000 therapeuten in één unieke app

 • Eigen onafhankelijke softwareontwikkeling

KineQuick Connect toont u wat u nodig hebt. Op het moment dat u het nodig hebt.

Een smartphone is niet gemaakt om uitgebreide verslagen op te maken. Anderzijds is zelfs een laptop te omvangrijk om zomaar overal mee naar toe te nemen. Daarom past KineQuick Connect zich naadloos aan aan het toestel dat u in verschillende omstandigheden gebruikt. En toont het u precies die informatie die u daarop nodig hebt.Op uw PC of Mac

Dit is uw centrale werkplek. Vanuit uw agenda organiseert u afspraken en behandelingen en produceert u getuigschriften of bilans. Nooit meer dan één klik verder.


 • Plan uw individuele afspraken via het gedetailleerde weekoverzicht

 • Of via de gecombineerde dagagenda van een groep van therapeuten

 • Beheer afspraken van uzelf en collega’s op verschillende locaties

 • Plan reeksen van afspraken en behandelingen in een handomdraai

 • Voorkom dat een patiënt niet komt opdagen door herinneringen via e-mail of sms

 • Volg de afmeldingen of niet afgezegde afspraken soepel op

 • Beheer uw medische workflow en behandelingen

 • Plan en beheer ook niet-rizivbehandelingen en specialisaties vanuit KineQuick Connect

 • Blokkeer uw agenda of maak uw dagindeling overzichtelijk aan de hand van verschillende kleuren


Op uw smartphone

Alle informatie die u onderweg nodig hebt. Netjes gepresenteerd in een persoonlijke app.


 • Beheer uw afspraken in real time, waar u ook bent

 • Raadpleeg ter plekke de historiek van uw patiënt, zijn pathologie enz.

 • Voeg behandelingen toe aan zijn dossier

 • Voeg foto-, video- en geluidsopnames rechtstreeks toe aan het betrokken patiëntendossier

 • Zie wie u opbelt dankzij de koppeling met uw patiëntenbestand


Op een tablet

Geniet maximale flexibiliteit in uw kabinet of op huisbezoek. Gebruik de app om uw administratie maximaal te vereenvoudigen.


 • Laat bij een eerste intake de patiënt zelf zijn gegevens invoeren op uw tablet

 • Beheer uw afspraken en behandelingen in real time, ook op locatie

 • Voeg behandelingen en verslagen toe

 • Raadpleeg en bewerk uw verslagen

 • Gebruik uw tablet om foto-, video- en geluidsopnames op te slaan in het patiëntendossier